MÁV, Volán

2022.12.29. 20:18

Kajlával ingyen utazhatnak az általános iskolások a téli szünetben

A téli szünet alatt ismét használhatják Kajla útlevelüket az általános iskolások a MÁV-Volán-csoport és a GYSEV járatain.

Beol.hu

Nem kell fizetni a belföldi vonatozásért sem /Fotó: Shutterstock/

Mint a MÁV-csoport közleményében felhívják rá a figyelmet, a 2022/2023-as tanévben új, világoskék útlevelet kapott minden kisiskolás, a téli szünetben már ez biztosít ingyenes utazást a belföldi helyközi vonatokon és Volánbusz járatokon.

A január 8-ig tartó téli szünetben minden gyermek, aki a jegyvásárlás során felmutatja világoskék Kajla-útlevelét és személyazonosításra alkalmas igazolványát (diákigazolvány vagy személyi igazolvány), korlátlan számban díjmentesen utazhat a MÁV-START, a Volánbusz és a GYSEV belföldi járatain.

A nagy népszerűségnek örvendő „Hol vagy, Kajla?” program több mint három éve, 2019 nyarán indult. A kezdeményezés célja, hogy az általános iskolások megismerjék, és családjukkal közösen beutazzák Magyarországot. A program sok aktivitásának egyik legfontosabb eleme a Kajla útlevél, mert az ezzel rendelkező általános iskolások díjmentesen utazhatnak belföldön. Az ország szinte minden régiójába szívesen látogatnak el vonattal és busszal a gyerekek a családjukkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában