Szarvas Péter

2022.12.08. 14:44

Diákoknak tartott fogadónapot Békéscsaba polgármestere

Fiataloknak, diákoknak tartott fogadónapot szerdán a városházán Szarvas Péter polgármester. Kiemelte, fontosnak ítéli a folyamatos és aktív párbeszédet az ifjúsággal és az őket képviselő szervezetekkel.

L. B.

Fotó: Szarvas Péter/Facebook

A fogadónap népszerű volt, hiszen sok fiatal osztotta meg vele véleményét, ötletét, és szerinte mindez azt jelzi, hogy kölcsönös a békéscsabai diákság és az önkormányzat közötti együttműködés igénye.

Az eseményen elmondta javaslatait többek között Lipcsei Emese diákpolgármester és Éber Boldizsár diák-alpolgármester. Boros Virág, a Békéscsabai Diákönkormányzat elnöke javasolta egy hétvégi éjszakai busz bevezetését. A szegyás diákok az intézményük környezetét érintő kérdésekkel keresték fel.

Az evangélikus gimnázium tanulói javaslataik mellett felajánlották együttműködésüket a városi diákprogramok, köztük a Csabai Garabonciás Napok népszerűsítésében. Zsótér Máriával, a Táliber Közösségfejlesztő Alapítvány elnökével a ligetben lévő ifjúsági közösségi tér jövőjéről beszéltek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában