Ételosztás

2022.12.19. 09:06

Adventi korhelylevessel is kínálták Kondoroson a Mindenki karácsonyára érkezőket

A kondorosi önkormányzat, valamint a Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület jótékonysági ételosztás keretében ez év karácsonya előtt is közös vacsorára hívta a városlakókat vasárnap.

Ny. L.

Az ünnepvárás keretében a Kondorosi Csárda adventi korhelylevest készített, melyet a kilátogatók a helyszínen meg is kóstolhattak, illetve haza is vihették a finom ételt. Az adománygyűjtő akció jóvoltából a gyermekeket ajándékok várták, melyek kiosztása közben a karácsonyi szavalatok sem maradhattak el.

A Mindenki karácsonyát követően a szökőkút melletti téren Laurinyeczné Trnyík Judit igazgató gondolatait követően, a Petőfi István Általános Iskola 5. osztályos tanulóinak előadása következett, majd pedig a város koszorúján fellobbant a negyedik gyertya lángja, jelezve, hogy hamarosan itt a karácsony.

Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere elmondta, az ünnepi hangulathoz hozzájárult a nagycsaládos egyesület szeretetvendégsége, a téren kínált meleg tea, forralt bor, valamint a karácsonyi zene.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában