Békés Megyei Culinary Team

2022.11.29. 10:34

Megvan a második Békés megyei bronz a gasztrovébén

Szeidler Zsolt után Ságodi Márk szakács is bronzérmet szerzett a luxembourgi gasztro-világbajnokságon. Hétfőn este vehette át az érmet a Békés Megyei Culinary Team tagja.

Ny. L.

Ságodi Márk szakács

Forrás: BMH

Az eredményhirdetés után elmondta, nagyon sok munkát fektetett a felkészülésbe, de megért. Örül, hogy a zsűri is díjazta ételeit, megjelenítésüket.

Forrás: BMH

A szakács- és cukrászvébén kedden hajnalban a culinary team tagjai közül Nyári János mesterszakács állította ki produktumait a versenyasztalon. Elmondta előételeiben többek között újkígyósi libamájat, az ököruszálylevesnél szürkemarhát használt, főétele szarvasgerinc volt erdeigomba-ropogóssal. Egzotikus desszertjének az Édes álom nevet adta. 

Forrás: BMH

Kedden este kiderül, a zsűri miként pontozta munkáját. 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában