Félúton járnak

2022.11.09. 15:41

Megérkezett Sierra Leonéba Bence és Kamilló – videóval

Megérkezett kedden az afrikai Sierra Leone-ba a KAM Home Goes 2 Bamako kéttagú csapata, Botyányszki Bence és Muráti Kamilló. A rallysok élőben jelentkeztek be a Facebook-on.

Gy. R.

Fotó: KAM Home Goes 2 Bamako/Facebook

A szegedi ingatlanos Muráti Kamilló és a békéscsabai óvodapedagógus, Botyánszki Bence együtt hajtja KAM Home Goes 2 Bamako nevű autóját az idei Budapest-Bamako rallyn. A fiúk kedden megérkeztek a Nyugat-Afrikai városba, ami azt jelenti, hogy félúton vannak – ezután már hazafelé indulnak.

Kisebb zökkenőkkel, de megérkeztünk Sierra Leonéba kezdte az élő videóban Muráti Kamilló. A srácok egy parkolóból jelentkeztek be élőben és elmondták, minden rendben van velük, viszont nagyon fáradtak, kemény volt az út. A videóban elhangzott, végig vezettek Sierra Leonén, ahol végig lezárták az utakat a menet tiszteletére. Kamilló elmondta, aznap még több rendezvényre voltak hivatalosak.  Az élő adásnak végül egy helyi lakos vetett véget, aki képet akart készíteni a rallysokkal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában