Helyi közélet

2022.11.02. 10:45

Maskarában vonultak a lovasok Vésztőn

Halloween alkalmából egyaránt vicces és ijesztő maskarát öltöttek, és így vonultak fel tíz patással és két lovas kocsival hétfőn a Vésztői Lovasbarátok Egyesületének tagjai, megpezsdítve a várost, mosolyt csalva ezzel Vésztő apraja-nagyjának arcára – ismertette Simon Zsuzsanna és Juhászné Szabó Csilla, az egyesület elnöke és tagja.

L. B.

A rendezvényre sokan voltak kíváncsiak

Forrás: Vésztői Lovasbarátok Egyesülete

Elmondták, hogy az üzemanyagtöltő-állomásnál gyülekeztek, majd végigvonultak Vésztőn, egészen a vasútállomásig, és közben jókedvűen, bolondozva kínálták a szívvel-lélekkel készített süteményeket. A lovasok nagyjából másfél-kétórás rendezvényére sokan számítottak és sokan voltak kíváncsiak. Az egyesület tagjai aztán tettek egy kitérőt a perecesi erdőben is.

Mint ahogy a lovasok hangsúlyozták, a tavalyi és idei sikeren felbuzdulva szeretnének a felvonulással hagyományt teremteni, a látványosságot pedig a következő években egyre fokozni. A halloweeni esemény előtt a szüreti mulatságon is közreműködtek, hamarosan pedig útra kel a Mikulás, akinek immár harmadik éve segítenek be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában