Békéscsaba

2022.11.14. 10:38

Csurig teltek a kukák az Élővíz-csatornánál

Hetek óta csordultig vannak a kukák az Élővíz-csatorna Degré utca és Erdélyi sor közötti szakaszán – írta hírportálunknak egy olvasó. Ha valaki ilyen problémával találkozik, érdemes mihamarabb jeleznie az önkormányzat oldalán.

L. B.

Soron kívül ürítik a kézi hulladékgyűjtőket

Forrás: Shutterstock

Szarvas Péter polgármester elmondta: az önkormányzathoz nem érkezett emiatt bejelentés, ennek hiányában nem is tudtak intézkedni. De a panaszt lapunk jelzését követően azonnal továbbították a köztisztasági feladatokat ellátó Békéscsabai Városgazdálkodási Kft. felé, így soron kívül ürítik majd a kézi hulladékgyűjtőket.

Ismertette: a köztéri szemeteseket különböző kategóriákba osztották attól függően, hogy mennyire frekventált helyen vannak, illetve, hogy mekkora napi igénybevételnek vannak kitéve. Az Árpád sori sétányon lévő kukákat ennek alapján heti kétszer kell ürítenie a cégnek. Azt kérte: akik hasonló hiányosságokat észlelnek, jelezzék a problémát a város honlapján található „Közterületi hibabejelentő” felületén, hogy minél előbb intézkedhessenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában