Program

2022.10.18. 11:01

Önbizalmat növelő önkéntesek jártak az orosházi Táncsics gimnáziumban

Orosházán, a Táncsics gimnáziumban a hétvégén Bagdiné Fodor Erika és Bánfi-Csizmadia Edit tartott önbizalomnöveldét mintegy száz diáknak.

Cs. I.

Balról Bánfi-Csizmadia Edit és Bagdiné Fodor Erika

Fotó: BMH

Száz lelkes, önzetlen, tapasztalt és képzett önkéntes nagykövet látott munkához, akik aktívan és tevékenyen vállalták, hogy az elkövetkező három évben, az ország egész területén ingyenes, egyéni és csoportfoglalkozásos találkozásokon a pozitív önértékelés, az önbecsülés, a magasabb önbizalom megerősítésében adjanak támogatást, példát, tanácsot. Önbizalom Növelde Programként jutnak el egyre több közösséghez az önkéntesek. 

Akik ennek a kezdeményezésnek a részeseivé válnak, több sikerélményt, magabiztos, eredményes teljesítményt érhetnek el a mindennapjaikban, így javulhat az életminőségük. Orosházán, a Táncsics gimnáziumban a hétvégén Bagdiné Fodor Erika és Bánfi-Csizmadia Edit tartott önbizalomnöveldét mintegy száz diáknak. Elárulták, már több oktatási intézménnyel felvették a kapcsolatot, segítenek diákoknak, pedagógusoknak, de civil közösségeknek is szívesen segítenek. A versenyszférában, a munkaadók, munkavállalók részéről is lehet igény ilyen támogató beszélgetésekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában