Pap-Szabó Katalin

2022.09.01. 18:00

Új jegyzőt neveztek ki a megyeházán

Pap-Szabó Katalint nevezte ki a Békés Megyei Önkormányzati Hivatalt vezető jegyzőnek szeptember 1-jétől Zalai Mihály, a Békés megyei közgyűlés elnöke – ismertették a megyeházán.

L. B.

Pap-Szabó Katalint nevezték ki a hivatalt vezető jegyzőnek

Fotó: BMÖ

A szakember a Debreceni Egyetemen terület- és településfejlesztő geográfusként szerzett diplomát, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen okleveles igazgatásszervező oklevelet kapott. Jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem államtudományi doktori képzésén vesz részt.

Közigazgatási pályafutását 2003-ban a fővárosban kezdte, majd szülővárosában, Szeghalmon alapított családot. Jegyzőként először a Bucsa és Kertészsziget önkormányzatai által alapított Bucsai Közös Önkormányzati Hivatalt vezette, majd 2019-től mostanáig a Gyomaendrőd, Csárdaszállás és Hunya által létrehozott Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatalt irányította jegyzőként.

Pap-Szabó Katalin a Békés Megyei Önkormányzati Hivatalt vezető jegyzőként az igazgatási munkán túl kiemelt jelentőséget tulajdonít a települések – és ez által egész Békés megye – fejlesztésének. A hivatalnál korábban kialakított magas színvonalú projektmenedzsment-tevékenység folytatása elsődleges célkitűzései között szerepel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában