Ajándékcsomagot adtak

2022.09.30. 18:21

Megünnepelték az idősek napját Kétegyházán

Operettelőadásra és közös ebédre, beszélgetésre, ünneplésre hívta meg a település idősebb lakóit a kétegyházi önkormányzat csütörtökön délelőtt az idősek világnapja alkalmából.

N. Sz.

Száznegyven idős ünnepelt együtt Kétegyházán

Forrás: BMH

A helyi művelődési házban mintegy száznegyvenen gyűltek össze: a megjelenteket dr. Rákócziné Tripon Emese polgármester köszöntötte, majd Herczeg Tamás országgyűlési képviselő nyitotta meg a rendezvényt. 

Mindketten megköszönték a jelenlévőknek, hogy verítékükkel, szorgalmas, áldozatos munkájukkal a nehéz időkben is megteremtették, biztosították gyermekeiknek, unokáiknak, hogy tanulhassanak, dolgozhassanak és a nyomdokaikba léphessenek. A polgármester lapunknak elmondta,  hogy az önkormányzat, valamint a kistérségi szociális és gyermekjóléti intézmény valamennyi 65 év feletti kétegyházi lakost tartós élelmiszereket tartalmazó ajándékcsomaggal lepett meg, melyet korábban házhoz is szállítottak több mint hétszáz háztartásba. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában