Festés

2022.09.14. 13:26

Ismét megújult egy békési híd

A Jégvermi-kert mellett található, zsilippel is ellátott hidat festették újra.

P. G.

Ismét egy békési híd újulhatott meg a helyi egyházaknak köszönhetően. Ezúttal a Jégvermi-kert mellett található, zsilippel is ellátott létesítmény kapott „új ruhát” – tájékoztatott Facebook-oldalán Kálmán Tibor, Békés polgármestere. A településvezető kiemelte, a közelmúltban lezajlott nagyszabású kezdeményezés folytatásaképpen a Hetednapi Adventista Egyház Békési Gyülekezete egy újabb híd megszépítésére vállalkozott. A helyi közterületekért eddig is nagy felelősséget érző keresztyén közösség tagjai a buszpályaudvar után ismét egy, a város életében jelentős forgalmat bonyolító helyszínt választottak. 

– A Jégvermi és Szécsény-kert forgalmában egyaránt jelentős, festői szépségű híd újjászületése számomra az összefogás, a közösségek feladatvállalása mellett mindannyiunkat összekötő kapocsként is fontos – fogalmazott a polgármester, aki kiemelte, a Hetednapi Adventista Egyház önkénteseinek szerepét, hogy vállalták ezt a szép feladatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában