Többsincs Óvoda és Bölcsőde

2022.09.17. 08:50

Hétfőtől megújult tornaszoba várja a kondorosi óvodásokat

A napokban tartott kihelyezett képviselő-testületi ülésen adták át ünnepélyesen a Többsincs Óvoda és Bölcsőde elkészült tornaszobáját, melyre 14 millió forintot nyertek a Magyar Falu Program keretében.

Ribárszki Péter és Horcsák István intézményvezető vágta el a nemzeti színű szalagot

Forrás: Ribárszki Péter Facebook-oldala

Mint azt Ribárszki Péter polgármester Faceboook oldalán írta, „be kell vallanunk, hogy a felújítás rá is fért már az épületre, amely az elmúlt időszakban egy külső homlokzati elemeket érintő energetikai korszerűsítésen átesett ugyan, de a belső terek érintetlenek maradtak. A nyertes pályázatnak köszönhetően a tornaszoba teljes felületén, a régi faborítású burkolat helyett, új biztonságos sportpadló burkolat létesült. Továbbá kialakításra került a tornaeszközök tárolása céljából, a tornaszobából közvetlenül nyíló új tornaszertár, valamint szintén a tornaszobából nyílóan egy teljesen új vizesblokk is.”

Az épület egy új szélfogó helyiséggel egészült ki, de az öltöző is új helyen, új köntösben várja a kis ovisokat. A felújításnak köszönhetően az akadálymentes megközelítés is megoldódott, továbbá a gépészeti korszerűsítés is megtörtént egy új kondenzációs gázkazán, valamint új radiátorok felszerelésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában