Magyar Falu Program

2022.09.22. 09:23

Felújítottak három utcát Medgyesegyházán – videóval

Csaknem 45 millió forintból újítottak fel három utcát a városban. Erdős Norbert országgyűlési képviselő és a polgármester, Kraller József a helyszínen járt.

Cs. I.

Fotó: Shutterstock

„Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy megteremtsük a lehetőséget minél több belterületi út felújítására. Medgyesegyházán több olyan útszakasz is található, amelyeket még a rendszerváltozás előtt láttak el szilárd burkolattal, és ezek minősége az évtizedek alatt sokat romlott” – írta közösségi oldalán a politikus.

A Magyar Falu Programban kiírt Út, híd kerékpárforgalmi létesítmény, vízelvezető rendszer építése/felújítása című pályázat keretében közel 45 millió forint támogatást nyert a település. Ebből a forrásból a Sport utca 260 méter, a Jókai 490 méter, valamint a Damjanich (a Deák Ferenc utcai kereszteződésben a rázók felújításával) 56 méter hosszon újulhatott meg.

Kraller József polgármester úgy fogalmazott, az útfelújítási munkálatokkal az ott és a környéken élők életminőségét tudták javítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában