Falunap

2022.08.06. 17:30

Jól szórakozott Mezőgyán apraja-nagyja

A kicsiknek és nagyoknak egyaránt számos szórakozási lehetőséget kínáltak Mezőgyánban, a sportpályán, a szombati falunapon.

L. B.

Arcfestéssel, csillámtetoválással is várták a kicsiket /A szerző felvételei/

Dani Attila polgármester – aki Kovács László református lelkésszel nyitotta meg a rendezvényt – elmondta, szükségük van a helyieknek egy olyan napra, amikor kikapcsolódhatnak, együtt lehetnek, találkozhatnak a régi barátokkal, szomszédokkal. Ezért szerveznek immár sokadik éve falunapot, amelyre most is a település apraja-nagyja kilátogatott, illetve sok elszármazott is érkezett.

A déli órákban minden jelenlévőnek ingyen osztottak egy-egy tál sertéspörköltet, amit helyben is elfogyaszthattak, de akár haza is vihettek. Előzetesen felmérték az igényeket, így azoknak, akik koruk vagy egészségi állapotuk miatt nem tudtak kilátogatni a falunapra, házhoz vitték az ételt, mind Mezőgyánba, mind Nagygyantéra.

A fiatalokra a Biztos Kezdet Gyerekház révén arcfestés és csillámtetoválás várt, de ugrálóvárral és számos bemutatóval is készültek számukra a szervezők. A színpadon közben egymást váltották a többféle stílust képviselő fellépők. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában