Erzsébet tábor

2022.08.01. 10:41

Gyerekzsivaj töltötte meg a battonyai művelődési házat

Heteken át gyerekzsivajtól volt hangos a művelődési ház Battonyán.

Cs. I.

Fotó: Bencsik Ádám

Az Erzsébet napközis tábor résztvevőinek kínáltak felejthetetlen programokat. Balázsné Szabó Erzsébet intézményvezető elmondta, mesés, szellemi, sportos élmények váltották egymást, de érkezett hozzájuk bábszínház, bűvész és illuzionista. A várost járva nyomozós feladatot is megoldottak. Kreatív foglalkozásokon levendula illatú díszeket készítettek. Kirándultak a peregi vendégházba, ahol kalandokkal teli napot töltöttek.

Forrás: Bencsik Ádám

A következő hét a környezettudatosság jegyében telt. Szerveztek településtiszítást a városközpontban. Az újrahasznosítás jegyében a könyvhajtogatásé volt a főszerep. A kirándulás célállomása ezúttal a gyulai Gellény birtok volt. 

Forrás: Bencsik Ádám

A harmadik turnus táborozói pedig a szegedi vadasparkba látogattak, ugyanis az utolsó hét tematikája az állatvédelemről szólt. A polgármester, Boros Csabai is tartott méhészeti előadást a táborozóknak. Idén tehát 3 héten át több mint száz battonyai gyermek élvezte az Erzsébet-tábor nyújtotta élményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában