Hasznos időtöltés

2022.08.15. 13:05

Gyermeknapot hirdettek a tótkomlósi horgászok

Lelkes horgászokkal telt meg a Száraz-ér partja azon a szakaszon (Borsziget), ahol a hétvégén gyermeknapot hirdetett a Tótkomlósi Horgász Egyesület. Czirbus Imrétől, a szervezet elnökétől megtudtuk, az új vezetőség az elmúlt években arra törekszik, hogy minél több fiatallal megszerettesse, megismertesse ezt a hasznos időtöltést.

Cs. I.

Fotó: BMH

– A természet megbecsülése, a szabadidő hasznos eltöltése, a modern kütyüktől való elválás esélye és a tagságunk fiatalítása is a célunk. Hölgyek, gyerekek bevonása a munkánkba – valójában ezt szeretnénk a lehetőségeinkhez mérten időről időre a programjaink során is erősíteni. Így családias ez a program. Idén ez már a második alkalmunk és örömmel tapasztaljuk, hogy van nyitottság e tevékenység iránt. Az elmúlt két év alatt megnégyszereződött a fiataljaink taglétszáma. Jó az irány, azt gondoljuk – fogalmazott.

 

Tartottak horgász eszközök bemutatóját, volt palacsintázás, lehetett horgászni is, miközben csónakáztatták a gyerekeket, a családokat, ami nagyon népszerű volt a résztvevők körében. Nagy volt az öröm, amikor megjelent a halas autó és a haltelepítésnek is részeseivé váltak a helyszínen.

Legközelebb szeptember 10-én szerveznek egyesületi horgászversenyt a komlósiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában