Magyar Közút Nonprofit Zrt.

2022.08.14. 12:16

Befejeződött az olajszivárgás miatti vizsgálat Orosháza és Kaszaper között

Befejeződött az Orosháza és Kaszaper között olajszivárgás miatt lezárt útszakasz talajvizsgálata – tájékoztatta hírportálunkat a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

3. oldal

Július 18-án föld alatti vezetéksérülés miatt olajszivárgás rongálta meg a burkolatot az Orosháza-Mezőkovácsháza összekötő úton, Orosháza és Kaszaper között a pusztaföldvári bekötőút után. A külső cég által végzett talajminta laborvizsgálatok befejeződtek, mely eredmények alapján további bontást és talajcserét nem kell végezni, így folytatódhatnak a helyreállítási munkálatok. 

A munkálatok végéig, várhatóan augusztus 23-ig számíthatnak még útlezárásra a közlekedők.

A földmű helyreállítását követően az útalapot és az aszfaltrétegeket építik be a Magyar Közút szakemberei, ezt követően a megfelelő technológiai kötésidő és utókezelés után oldható fel a teljes útzár. Ezt követően már csak tereprendezési munkálatokra számíthatnak a közlekedők, ezért továbbra is érdemes majd figyelmesen közlekedni az érintett szakaszon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában