Magyar Falu Program

2022.08.07. 16:17

A Kiss János utcát is felújították Ladányban

A közelmúltban felújították a Kiss János utcát Körösladányban – tájékoztatta hírportálunkat Kardos Károly polgármester.

P. G.

Kardos Károly elmondta, folyamatos figyelmet fordítanak az utak állapotára

Fotó: Für Henrik

Kardos Károly, Körösladány polgármestere elmondta, az önkormányzat 15 millió 338 ezer forintot nyert a Magyar Falu Program keretében a beruházás megvalósítására. Ahogy arról korábban hírportálunkon is beszámoltunk, az utca egy részét mintegy tizenöt évvel ezelőtt aszfaltozták le, a szakasz végét ugyanakkor csak útalappal látták el. A nemrég befejeződött beruházás során kijavították az úthibákat, illetve leaszfaltozták az útalapos részt, így gyakorlatilag a teljes utca megújult a beruházásnak köszönhetően.

Körösladányban kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedési infrastruktúra fejlesztésekre. Az elmúlt években számos szakasz újult meg, a napokban számoltunk be arról, hogy megvalósult a külterületi „juhászati” út rekonstrukciója. 

Emellett 250 millió forintos pályázati támogatás segítségével újíthatják fel Körösladány legrégebben épült belterületi kerékpárútját, illetve új kerékpáros szakaszt is építenek majd a beruházás részeként. Ez a projekt a közbeszerzésnél tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában