Felújítás

2022.06.24. 09:25

Új burkolatot kaptak a művelődési ház termei Eleken

Hamarosan befejeződnek a Reibel Mihály Városi Művelődési Ház felújítási munkálatai is – adta hírül Szelezsán György, Elek polgármestere.

V. N.

Haász Tünde Erika és Szelezsán György a felújított teremben.

– Haász Tünde Erikával, az intézmény vezetőjével ellenőriztük a folyamatban lévő munkálatokat, melyek nagyobb részben vissza nem terítendő pályázati forrásból, kisebb részben önerőből valósultak meg – osztotta meg közösségi oldalán a polgármester. Hozzátette, többek között új burkolatot kapott a művelődési ház két legtöbbet használt terme, illetve festési és gipszkartonozási, valamint a tetőszerkezet problémás részeinek a javítási munkálataira is sor került. 

– Sörpadokat, rendezvénysátrakat, mobil faházakat, sátorfűtéseket, asztalokat és egyéb, a rendezvényeink és programjaink megvalósítását segítő eszközöket is sikerült beszereznünk. Célunk, hogy az egész intézmény, beleértve a régi mozi épülete is, teljesen megújuljon. Így, amint lesz ilyen jellegű pályázati lehetőség, minden követ megmozgatunk majd, hogy sikeresek legyünk – fogalmazott a városvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában