Nyertes pályázatok

2022.06.19. 19:00

Nőtt Gyomaendrőd éves költségvetése

Négymilliárd forint fölé emelkedett váro­sunk éves költségvetése annak köszönhetően, hogy beépültek a nyertes pályázatok összegei – tájékoztatott a napokban Toldi Balázs, Gyomaendrőd polgármestere.

V. E.

Toldi Balázs részletezte, a büdzsébe került a Kossuth úti óvoda tetőterének átalakítására, az udvar felújítására, illetve a Kállai Ferenc Művelődési Központ korszerűsítésére elnyert pénzösszeg. Reményei szerint az év folyamán többször kell még a nyertes­ pályázatok miatt emelni a költségvetést­. 

A város további aktualitásairól elmondta, a Kistérségi Óvoda egységeiben jól sikerült a beiratkozás, már csupán a Kossuth úti óvodában van néhány szabad hely. Emellett bebizonyosodott, hogy jó döntés volt bölcsődét építeniük, hiszen az a nyitás óta százszázalékos kihasználtsággal működik. Lezárult továbbá a Belvíz X. pályázatuk közbeszerzése, így hamarosan kezdődhet a kivitelezés, amellyel jelentősen növelhető az érintett területek belvízbiztonsága. De jó hírt kaptak a szúnyoggyérítéssel kapcsolatban is, mivel engedélyezték a légi gyérítést. Szükség esetén tehát ez a módszer is bevethető a térségben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában