Békéscsaba/videóval

2022.05.22. 06:51

Gyermekek kacagásától volt hangos a Lencsési

Ugrálóvárakban kacagó kicsik zsivajától volt hangos a Féja Géza tér szombaton, ahol a Lencsési Közösségi Ház gyermeknapi programot szervezett.

L. B.

Az ugrálóvárak mellett számos program várt a kicsikre /Fotó: Bencsik Ádám/

A fiatalokra emellett számos szórakozási lehetőség várt, a szabadtéri játszóházon át a szokásos csillámtetováláson és arcfestésen keresztül a színpadi produkciókig, a Kacagó Bábszínház és Jimmy bohóc előadásáig.

Takács Péter igazgató elmondta, hogy három évtizede, amikor létrejött a közösségi ház, tele volt a lakótelep gyermekekkel – így adta magát, hogy gyermeknapot rendezzenek a számukra, amelynek kiváló helyszínt biztosít a Féja Géza tér. 

Hozzátette: ahogy minden alkalommal, most is lehetőséget adtak a környékbeli óvodások, valamint az intézménybe járó szakkörös kicsik bemutatkozására.

Takács Péter kiemelte: a családsegítő központ munkatársai hétszáz kakaós, lekváros palacsintát, valamint üdítőt osztottak ki ingyenesen a rendezvényen a gyermekek örömére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában