Fehér Liliom Népfőiskola

2022.05.06. 13:32

Film készült a kondorosi szakkörökről

Elkészült a Kondorosi Fehér Liliom Népfőiskola "ASzakkör-Tudásunkkal kézen fogva a közösségekért" kiállításon készült film, mely felidézi a szakkörök emlékezetes pillanatait is.

Beol.hu

A Fehér Liliom Népfőiskola szervezésében május 2-án nyitotta meg kapuit a Nemzeti Művelődési Intézet által életre hívott „ASzakkör-Tudásunkkal kézen fogva a közösségekért” elnevezésű kiállítás, melynek keretein belül a mézeskalács-készítő, a hímző-, a nemezelő-, a gyöngyfűző-, a csipkeverő- és a vesszőfonó szakkörökön készített alkotások kerülnek szakáganként bemutatásra. 

A 63 alkotó munkáját dicsérő produktumokat 2021. novembere és 2022. áprilisa között készítették a helyi és környékbéli szakköri tagok. A filmet Oláh Péter állította össze, melyben közreműködött Bankó Tamás, Demcsákné Nagy Katalin, Illés Gyula, Kasnyik Marci, Keller Panka, Kollár Attila, és Tóth-Bera Lívia is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában