Elismerés

2022.05.13. 18:21

Életműdíjat kapott Vozár Márton békéscsabai gasztronómus

Tisztújító közgyűlését tartotta csütörtökön a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség (MNGSz) Baktalórántházán.

Ny. L.

Az ünnepség után Mokran Róbert, Bondár László, Vozár Márton, Ambrus György, Kubik Sándor és Piros András /Fotó: BMH/

Újabb négy évre a gyulai Ambrus György mesterszakácsot választották a közétkeztetésért és élelmiszer-biztonságért felelős alelnöknek. Bondár László gyulai éttermi mester, a szövetség megyei vezetője elnöki elismerést kapott, egyúttal a felügyelőbizottság elnökének is megválasztották.

Ugyancsak elnöki elismerést vehetett át Krivács Andrástól, az MNGSz elnökétől Ambrus György Krisztián, aki az ifjúsági szakácsmegbízotti teendőket is ellátja. A felügyelőbizottság egyik tagja a szintén a megyénkbeli Szeidler Zsolt lett. Tímár Attila gyomaendrődi mesterszakács a junior­megbízotti teendőket viszi tovább. Kubik Sándor, a gyulai Göndöcs Benedek szakiskola felszolgáló szakoktatója, Piros András, a gyulai Grosics Gyula Kollégium élelmezésvezetője és Mokran Róbert, a csabai Munkácsy Hotel étteremvezetője Gasztronómiáért érdemérmet vehetett át a közgyűlésen. Az életműdíjat Vozár Márton békéscsabai gasztronómus kapta meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában