Elismerés

2022.05.16. 11:00

A színműhely arany és ezüst minősítéseket is kapott már Magyarbánhegyesen

A Dr. Illyés Sándor Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Magyarbánhegyesi Tagintézményében alakult meg a Kettőbé Színműhely.

Cs. I.

A lelkes színjátszó diákok Éli könyve című előadásukat elsőként a helyi szervezésű, III. Szín-Te Kulturális Összejövetelen mutatták be. 

Indult a csoport a Dél-Békési Kistérség Közkincs Kerekasztal szervezésében a 10. Mutasd Magad Dél-Békés amatőr művészeti produkciókat bemutató rendezvénysorozat mikrotérségi elődöntőjén is Mezőhegyesen, a József Attila Általános Művelődési Központban, ahol ezüst minősítést értek el. A Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Fesztivál megyei fordulóján, Gyomaendrődön, a Kállai Ferenc Művelődési Központban a Kettőbé Színműhely arany minősítésben részesült és meghívást kapott az országos versenysorozat gálájára, amit júniusban tartanak Debrecenben.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában