Útinform

2022.04.24. 06:45

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Békés megyében

Nézzük, hogy a hét utolsó napján hol találkozhatunk a Békés megyei közutakon útlezárásokkal és korlátozásokkal.

Beol.hu

Fotó: shutterstock.com

A 44-es főúton, Békéscsaba nyugati határában aszfaltoznak. A 118-as km-nél félpályás lezárás mellett dolgoznak, és munkaidőben jelzőőrök segítik a közlekedést.

A 470-es főúton, Békés település belterületén, felújítják a Malom utcai buszöblöt. A 11-es km-nél, a Petőfi Sándor utcai kereszteződésnél sávelhúzásos terelésre készüljenek.

Békéscsabán, a Temető soron lesz sávlezárás ezen a napon buszöböl-javítás miatt, a Petőfi soron pedig egyéb építési munkálatok miatt.

Gyula és Kétegyháza között a 4434-es számú úton mindkét irányban részleges sávlezárásra kell készülniük a közlekedőknek egyéb építési munkálatok miatt.

A 4406-os számú úton, Orosházán a Szentesi úton mindkét irányban forgalomkorlátozás lesz szintén útépítési munkálatok miatt.

A kamiontilalom ezen a hét végén (április 23-24.) szombaton 22.00-tól vasárnap 22.00-ig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon. Változás, hogy március 1-jétől a 7-es (EURO 3-as) vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik téli mentessége megszűnt! Az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad "hazagurulni", ez a kedvezmény csak júliusra és augusztusra vonatkozik.

A további munkálatokat, útlezárásokat térképén ITT nézheti meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában