NAK

2022.03.12. 07:11

Újkígyóson tartott fórumot Győrffy Balázs

Tájékoztatót tartott Győrffy Balázs országgyűlési képviselő, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke és Herczeg Tamás országgyűlési képviselő Újkígyóson, a Cz. Kiss Rendezvényházban, pénteken délután.

B. O.

Győrffy Balázs /Fotó: Imre György/

Győrffy Balázs többek közt beszélt az egészségügy helyzetéről, a koronavírus elleni védekezésről, a migráció kérdéséről, illetve a határzárról. A jelen ukrajnai helyzetre, az onnan érkező, menedéket kereső emberekre kitérve úgy fogalmazott: amikor tényleg menekültekről van szó az egész ország képes összefogni és segíteni a valóban rászorulókat, akik tényleg menekültek, és nem gazdasági bevándorlók.

Fotó: Imre György

– Az IMF hitel visszafizetésével visszanyertük a gazdasági önállóságunkat, az állami vagyon pedig az elmúlt 10-12 év alatt a másfélszeresére növekedett. Egymillió munkanélküli volt, most ezek az emberek mind aktív szereplői a gazdaságnak, a minimálbér pedig háromszorosára nőtt az elmúlt 12 esztendőben – emelt ki néhány jelentős momentumot, és eredményt a mögöttünk álló évtizedből Győrffy Balázs. Aki, a 13. havi nyugdíjról is beszélt, de a fiatalabbakat érintő család- és lakhatási támogatásokat is sorolta, valamint a családosoknak kedvező szja visszatérítésre is kitért.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában