Útépítések

2022.02.14. 06:52

Újabb utcában dolgozhatnak Pusztaföldváron

Egy település életében az infrastruktúra hálózatának minősége meghatározza a lakosság életminőségét. A be- és letelepülő vállalkozások számára is vonzó, ha jók az utak.

Cs. I.

Sonkolyos Szabolcs a kivitelezővel egyeztetett /A szerző felvétele/

Pusztaföldvár képviselő-testülete a megalakulása óta (2019 ősz) legfontosabb célkitűzésének tekinti a földes és rossz állapotú utcák felszámolását, javítását. A beruházások folyamatosak – számolt be a Kossuth utcán jelenleg is zajló útépítésen a kivitelezővel konzultálva Sonkolyos Szabolcs.

A polgármester emlékeztetett: minden pályázati lehetőséget megragadnak. De a település költségvetéséből, saját forrásból is vállalnak útépítéseket, karbantartást­. 

– Ez az utca is a leghosszabbak közé tartozik, ha elkészül, az itt lakóknak nem kell aggódniuk egy-egy nagy esőzés után, hiszen a közlekedésük zavartalan lesz. Az eltelt 2,5 év sikertörténet, hiszen összesen 5,5 kilométer sáros utcánk volt, útjavító projektjeinknek hála, mára csak 1,3 kilométer maradt. Azokra is megtaláljuk a megoldást – tette hozzá a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában