TOP

2022.02.10. 21:00

Térfigyelő kamerákra, focipályára pályáznak Biharugrán

Több pályázatot nyújtott be és nyújtana be az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Pluszban – mondta Makra Tibor polgármester.

L. B.

Még élhetőbbé tennék a falut, ennek szellemében térfigyelő­kamera-rendszert építenének ki, az eszközök pásztáznák a Zsadány és a Körösnagyharsány felé menő utat, a Szilasi utcát, a köztemetőt, a hivatal környékét. Kiemelte: nem sok bűncselekmény történik Biharugrán, de ezzel tovább erősíthetik a közbiztonságot. Az általános iskola udvarán felújítanák a futballpályát, ahol a gyerekek hétköznap délutánonként, illetve hétvégenként előszeretettel játszanak. Sorolta, miszerint a tervek között szerepel a Szabó Pál emlékház felújítása; a konyha és az idősek nappali ellátásának otthont adó épület energetikai korszerűsítése; az óvodában, valamint az orvosi rendelő és a védőnői szolgálat épületében a fűtési rendszer modernizálása; illetve egy belterületi utca rendbetétele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában