Összedőlt silók

2022.02.01. 15:24

Nem oldják fel a Bocskai utca lezárását Tótkomlóson

Összedőlt silókhoz riasztották a tűzoltókat hétfőn délelőtt, Tótkomlóson, egy Széchenyi utcai üzem (malom) telephelyére. A hat fémszerkezetes gabonatároló közül kettő összedőlt, egy megdőlt, mindháromból jelentős mennyiségű búza kiömlött.

Cs. I.

Fotó: Zsura Zoltán/Facebook

A kiömlött búzából jutott a szomszédos ház udvarára is. A helyszínre még aznap érkeztek statikusok is, vizsgálják a történtek okát.

A polgármester, Zsura Zoltán a közösségi oldalán tette közzé, hogy a vizsgálatok tartanak, a Bocskai utca lezárását nem oldják fel.

– A katasztrófavédelem arra kért bennünket, hogy a Bocskai utcának egy szakaszát a biztonság érdekében zárjuk le. Információim szerint a termény mentése és az instabillá váló többi tároló sorsa hosszadalmas eljárást igényel. Egyeztettem az üzemeltető cég képviselőivel, ők is megerősítették, miszerint az ominózus utcaszakasz lezárása akár hosszabb ideig is eltarthat – tájékoztatott a városvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában