Lakossági igény

2022.02.05. 11:00

Megújult a gyereksarok Gyulán

Februártól garantált programok formájában nyújt szolgáltatásokat a családoknak, a gyerekeknek a gyulai művelődési központban kialakított gyermeksarok.

P. G.

A gyereksarok igen népszerű a családok körében /Fotó: BMH/

A szolgáltatásbővítéssel az intézmény a helyi igényekre reagál. A gyermeksarkot a közintézmény néhány évvel ezelőtti felújítása során alakították ki, és ott népszerű közösségi eseményeket vezettek be. – A karanténidőszakot követően a korábbinál többen érkeztek a gyermeksarokba akkor is, amikor nem volt előre meghirdetett programunk – tájékoztatott Repisky Dániel rendezvényszervezési csoportvezető. Elmondta, továbbra is szeretnének a gyermekneveléssel, a különböző élethelyzetek kezelésével kapcsolatban pedagógus, pszichiáter, gyermekorvos bevonásával segítséget adni a hozzájuk érkezőnek. Ezeket a programokat is úgy tervezik, hogy azokon gyermekükkel együtt lehessenek a szülők. A garantált programok között gyermekmegőrzés, Füle Tomi zenés gyermek foglalkozása óvodásoknak, Ciróka-maróka baba-mama klub, Anyaklub, Hevesi Imre Varázsének című gyermekfoglalkozása és Manó Műhely egyaránt szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában