Rajz-és fotópályázat

2022.02.16. 17:05

Kiállítás nyílt a Föld erejéről Békéscsabán

Zajlik egy nagy beruházás a városban, amelynek eredményeként hasznosítanák a geotermikus hőt fűtésre több intézményben. A projekt keretében A Föld ereje címmel hirdetett nemrég diákoknak rajz- és fotópályázatot a városfejlesztési nonprofit kft. A beérkezett munkákból szerdán nyílt kiállítás a Csabagyöngye Kulturális Központban, ekkor hirdették ki az eredményeket is.

L. B.

A Föld védelmének témájában alkottak a diákok /Fotók: Imre György/

– A Föld védelmével kapcsolatos témákban vártak alkotásokat – mondta dr. Sódar Anita, a kft. ügyvezetője, hozzátéve, sikeres volt a pályázat, hiszen több mint 80 rajz és 23 fotó érkezett a felhívásra. Kiemelte: igényes munkákat kaptak, az értékelésükbe pedig szakembereket vontak be.

A rajzversenyen az alsósok közül első lett Nemesnyik Ábel, második Dézsi Nimród, harmadik Bíró Adél, különdíjat érdemelt ki Szabó Lőrinc. 

A felsősök közül első helyezést ért el Mokrán Milos és Jantyik Péter közös alkotása, megelőzve Kovács Zselykét és Pataki Annát, különdíjjal jutalmazták Tóth Alízt és Bodnár Csabát. A fotópályázaton Horváth Anna nyert Nagy Zsófia és Nagy Kristóf előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában