13. havi

2022.02.14. 15:34

Dr. Kovács József: Gyulán is nagyon fontos, hogy a nyugdíjasokat megbecsüljük

A FIDESZ-KDNP megbecsüli a nyugdíjasokat, hiszen a nemzedék tagjai nagyon fontos szerepet töltöttek be hazánk felépítésében – fogalmazott hétfő délelőtti gyulai sajtótájékoztatóján dr. Kovács József.

P. G.

Fotó: Lehoczky Péter

Fotó: LP6DMK2

Az országgyűlési képviselő elmondta, éppen ezért a kormány tavaly döntött arról, hogy a nyugdíjprémium bevezetése mellett visszavezeti a 13. havi nyugdíjat is.

– Itt Gyulán is nagyon fontos, hogy a nyugdíjasokat megbecsüljük, ezért örültünk annak, hogy a 80 ezer forintos nyugdíjprémium mellé a teljes, a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat is biztosítja a kormány idén februárban – tette hozzá dr. Kovács József, aki szólt arról, hogy Márki-Zay Péter, a baloldal választott vezetője számtalan alkalommal támadta a 13. havi nyugdíj visszaadását, sőt, böszmeségnek nevezte azt.

– A baloldal visszahozná a múltat, és újra eltörölné a 13. havi nyugdíjat. Ebben segítené őket helyi jelöltjük is, aki ugyanúgy Gyurcsány Ferenc embere, mint Márki-Zay Péter. Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a múlt, Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra – hangsúlyozta dr. Kovács József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában