Kétezer

2022.02.12. 20:15

A kampány első napján leadta az induláshoz szükséges aláírásokat Herczeg Tamás

Az április 3-ai választáson országgyűlési képviselőjelöltként való induláshoz szükséges mennyiség négyszeresét, több mint kétezer aláírást adott le Herczeg Tamás szombaton a békéscsabai városházán az illetékes bizottság számára – ismertette a politikus a szombaton a főtéren tartott sajtótájékoztatón.

L. B.

A főtéren tartott sajtótájékoztatót Herczeg Tamás /Fotó: Imre György/

Mint mondta, ez jó hír azoknak, akik elismerik a mostani – keresztény, nemzeti, konzervatív – kormány munkáját, akik szeretnék, hogy Magyarország előre menjen és ne hátra.

Jelezte, hogy szombaton hivatalosan is elindult a kampány, és hogy a mondhatni nulladik napon betörték a békéscsabai Fidesz-iroda egyik ablakát. 

Azt kérte mindenkitől, hogy a következő csaknem ötven napban a másik tiszteletben tartása mellett dolgozzon. Hozzátette, hogy egyébként mind a verbális, mind a fizikai agressziónak, erőszaknak van előzménye. Több mondatot is idézett egy országgyűlési képviselőjelölt Facebook oldaláról, amelyen, mint hangsúlyozta, a mai napig olvashatók olyan írások, amelyekben akasztófát, kötelet, golyót emlegetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában