Infrastruktúra

2022.01.29. 16:14

Számos árkot újítottak fel Biharugrán

Lezárták hivatalosan is azt a 327 millió forintos, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósult beruházást, amelynek során a környezetvédelmi infrastruktúrát fejlesztették.

L. B.

Dr. Kovács József és Makra Tibor adta át a díjakat /Fotó: L. P./

Árkokat, csapadékvizet elvezető rendszereket korszerűsítettek és építettek 4850 méteren. A munkálatok több helyszínt érintettek, így a Jókai, a Nagy, az Erzsébet, a Bölönyi, a Petőfi, az Alkotmány, a Kossuth, a Táncsics és az Arany János utcákat. 

A projekt keretében rajzversenyt is hirdettek a gyermekeknek, dr. Kovács József országgyűlési és Makra Tibor polgármester a közelmúltban adta át a legjobbaknak az elismeréseket, köztük kerékpárokat, rollereket és gördeszkákat. 

Az első-második osztályosoknál Erdődy Zsófia nyert, megelőzve Beke Hannát, Bogyor Boglárkát és Vasadi Iringót. A harmadik-negyedik osztályosoknál Tornyi Anna diadalmaskodott Zsíros Antal, Palercsik Zoé és Vasadi Virág előtt. A felső tagozatosoknál első lett Birta Anna Rózsa, második megosztva Birta Katalin Sára és Lakatos Nóra, harmadik Torma Dénes. Különdíjat érdemelt Horváth Kincső és Bari Csenge.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában