Cipősdoboz akció

2021.12.15. 13:11

Szabó Tibiék is segítettek Gyulán

Szabó Tibor, a Magna Cum Laude gitáros-zeneszerzője, párja, Dorka és kisfiuk, Félix szerdán délelőtt közösen vitte el ajándékait a Gyulai Baptista Gyülekezet és a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont együttműködésével megvalósuló cipősdoboz akcióra, a kastélyba.

P.G.

Szabó Tibi és Dorka együtt helyezték el az ajándékokat a karácsonyfa alatt /Fotó: Imre György/

Szabó Tibor hírportálunknak elmondta, párjával együtt nagyon fontosnak tartják a nehéz helyzetben élők támogatását. – Nagy családban nőttem fel, így pontosan tudom, hogy mit jelent a segítség, azt hiszem, a legkevesebb, amit az ember megtehet, hogy segíti a rászoruló gyermekek karácsonyát – hangsúlyozta.

Tibiék kisfia egyébként éppen szerdán volt kilenchónapos, március 15-én született stílszerűen 48 centivel. A kiváló zenész elárulta, a közelgő ünnep leginkább a kisfiukról szól majd.

Merényi Zoltán gyulai baptista lelkipásztor lapunknak elmondta, a cipősdobozokat december 19-ig, vasárnapig gyűjtik a kastélyban, illetve a baptista imaházban. Az ajándékokat a családsegítő ajánlása alapján december 22-én, 17 órakor az imaházban adják majd át a gyerekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában