Dél-Békés

2021.12.17. 08:22

Simonka György nem jelölteti magát a választáson

A Fidesz dél-békési képviselője honlapján adta hírül, hogy szeretne megfelelni a pártja és családja elvárásának, így nem jelölteti magát az országgyűlési választásokon.

Simonka György

A közvélemény-kutatás eredménye szerint a Fidesz megnyerheti a dél-békési körzetet, de nem velem. Én már tavaly év elején kértem, hogy ne nekem kelljen jelöltként indulnom a választáson, hisz akkor az elkövetkező kampány nem szólna másról, mint a folyamatban lévő bírósági eljárásról. Ez sem a közösségünknek, sem a családomnak nem hiányzik. Egyébként a családom ultimátum elé is állított. A választókerületünk grémiuma nem tudott dönteni, ezért az országos választmányra bízzuk a legrátermettebb személy kiválasztását” - fogalmazott Simonka György. 

Mint közölte, szeretne megfelelni a családja és a pártja elvárásának, így nem jelölteti magát. „Ezzel is hozzá kívánok járulni egy békés átmenethez, egy egységes és erős Fidesz táborhoz, valamint egy markáns győzelemhez” – írta honlapján Simonka György, aki hozzátette: az utódja munkájához sok sikert kíván annak érdekében, hogy a már megkezdett munkák üteme és iránya a továbbiakban is legalább ennyi eredményt szüljön!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában