Díjazottak

2021.12.23. 07:30

Négyen vehettek át elismeréseket Orosházán

Az immár hagyományos év rendőre, mentőse, tűzoltója, készenléti rendőre elismeréseket szerda reggel a városházán adta át az idei díjazottaknak Dávid Zoltán polgármester.

Cs. I.

Dávid Zoltán adta át a díjat Szilasi Tamás törzszászlósnak /A szerző felvétele/

Dávid Zoltán tolmácsolta a képviselő-testület köszönetét az egész éves munkáért mindazoknak, akik helytálltak, dolgoztak, a lakosság nyugalmát, egészségét, biztonságát óvták, vigyázták. 

A külön elismerés azoknak jár, akik tetteik, teljesítményük alapján erre rászolgáltak és parancsnokaik felterjesztették e díjra – tette hozzá a városvezető.

Díjat vett át Ravasz Szabolcs, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Orosházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Orosházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságának az őrmestere, Birkás Tibor, a Békés Megyei Mentőszervezet Orosházi Mentőállomásának mentőápolója, Kiss Gábor, a Készenléti Rendőrség Kelet-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály törzsőrmestere és Szilasi Tamás, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Orosházi Rendőrkapitányságának a törzszászlósa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában