Polgár Zoltán

2021.11.28. 17:00

Az egészséges táplálkozásra hívták fel a gyerekek figyelmét Békésen

Százszázalékos gyümölcslevet kapott négy békési oktatási-nevelési intézmény.

beol.hu

Egy kis meglepetésként, összesen 150 liter frissen préselt, százszázalékos almalevet vittem a választókerületemben található oktatási-nevelési intézményekbe, a Bóbita Integrált Tagóvodába, a Gólyafészek Bölcsődébe, a Földvár Bölcsődébe és a Szegedi Kis István Református Általános Iskola Rákóczi utcai tagintézményébe a gyerekeknek, illetve az ott dolgozóknak – olvasható " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Polgár Zoltán, Békés alpolgármesterének közösségi oldalán.

Fotó: Polgár Zoltán/Facebook

- Nagyon fontos, hogy a gyerekek figyelmét minél előbb és minél többször felhívjuk az egészséges táplálkozásra. Az almalevet a református egyház akciójának keretében vásároltam, amelynek bevételéből a szervezők szeretnék a Békési Református Egyházmegye ifjúsági misszióját támogatni, valamint az egyházmegyei kántorképzést megerősíteni. Bízom benne, hogy mindenkinek ízlik majd a kiváló gyümölcslé, amely így kettős értelemben is jó célokat szolgál – olvasható a bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában