Ma elbúcsúznak

2021.10.15. 14:13

Bezár a patinás békéscsabai cukrászda

A Mese Cukrászda szolgáltatásai átalakítás miatt mától, október 15-től szünetelnek, és rendeléseket sem vesznek fel. Ez olvasható honlapjukon, és a Gábor közben lévő üzlet bejáratánál is.

Ny. L.

Fotó: Shutterstock

Megkerestük a tulajdonost, aki elmondta, ez az épület ősidők óta cukrászüzem volt, a Békés Megyei Vendéglátó-ipari Vállalattól vásárolta meg 1997-ben. Nagy elhivatottsággal dolgoztak itt kollégáival együtt 24 éven át, folyamatosan működtették, fejlesztették az üzemet és a cukrászdát is. A tulajdonos azonban most nyugdíjba vonult, és más, egyéb tevékenységeit folytatja tovább. A szüneteltetés szót azért használta, mert szeretné, és nagy örömmel töltené el, ha az épület jellege megmaradna, és olyan valaki vásárolná meg, aki ugyanilyen szívvel-lélekkel folytatja a cukrászati munkát, a vendégek kiszolgálását. Ha azonban egy bizonyos időn belül ilyen vevő nem jelentkezik, más célra is kénytelen lesz értékesíteni az ingatlant.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában