kikapcsolódás

2021.09.27. 10:21

Kultúrprogram, főzés és vásár várt a medgyesiekre

Megtelt a KultúrPlacc és a művelődési ház parkolója az elmúlt hétvégén Medgyesegyházán.

N. Sz.

Háromnapos rendezvény vette kezdetét, pénteken koszorúztak Baross László síremlékénél és Schéner Mihály szobránál is, sőt megnyitották Pintér Györgyi festőművész kiállítását a művelődési ház klubtermében.

A Medgyesegyházi Napok programja szombaton közös futással folytatódott, aztán főzőverseny vette kezdetét. Bográcsban, tárcsán, grillen készültek az ínyencségek, közben versenyeztek a házi készítésű sütemények és pálinkák.

A színpadon a Lóca együttes, Tolvai Reni és Dévényi Tibor szórakoztatta a közönséget. A vasárnapi szentmise és istentisztelet után alakreform edzést tartott Rubint Réka, majd smoker-bemutatót, akrobatikus motor-showt láthattak az érdeklődők.

Felsorakoztak a kézműves termékek, bemutató és vásári forgatag várta a helyieket. A csemegeportán búcsús finomságokat lehetett kóstolni, a gyerekeknek különféle játékokkal kedveskedhettek. A baráti társaságok örök emlékű pillanatait Kádár Ferkó fotószínháza örökítette meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában