Magyar Falu Program

2021.09.02. 21:00

Közösségi térré válik a sportpálya Mezőgyánban

Több mint 2,8 millió forintot nyert el a közelmúltban az önkormányzat a Magyar Falu Program keretében közösségszervezéshez kapcsolódó eszközök beszerzésére – tájékoztatta lapunkat Dani Attila, Mezőgyán polgármestere.

L. B.

Emlékeztetett, miszerint szintén a Magyar Falu Program keretében az MTTSZ Mezőgyán Hunyai János Lövész Klub csaknem 4,8 millió forint támogatást kapott a sportpálya melletti épület belső felújítására.

Az önkormányzati fejlesztés során ezt az épületet szerelik fel bútorokkal, valamint a szórakozást, a kikapcsolódást szolgáló eszközökkel. A városvezető elmondta, hogy korábban külsőleg rendbe tették az épületet. Ennek során kicserélték modernekre a régi, elavult nyílás­zárókat.

A jövőben pedig a tetőszerkezetét újítanák fel, ha lesz rá mód. Hangsúlyozta, a sikeres pályázatok révén tehát kívül és belül egyaránt korszerűsítik, valamint fel is szerelik az épületet, hogy ezzel egy otthonos, korszerűsített közösségi teret alakítsanak ki a mezőgyániaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában