egészséges életmód

2021.09.18. 15:51

Alaposan megmozgatták a családokat a szeghalmi sportnapon

Családi sportnapot rendeztek a szeghalmi önkormányzat szervezésében a Szelesi utcánál, a Főgyűjtő-csatorna partján, szombaton. Mint Macsári József, a város polgármestere elmondta, korábban hagyományteremtő szándékkal rendezték az első ilyen eseményt, melynek célja, hogy mozgásra invitálja a családokat, egyben az egészséges életmódot is népszerűsítse.

B. O.

A szombati rendezvényt reggel kilenckor zenés kangooval kezdték, amibe bárki szabadon becsatlakozhatott, miközben a csatorna partján a horgászversenyre is felkészültek a nevezők. De volt biciklis körtúra, íjászbemutató, extrém bringás show, és a helyi mazsorett együttes is fellépett.

Reggel, elsőként a Kangoo csapat mozgatta meg a résztvevőket /Fotók: BMH/

Mindezek mellett a családjukkal kilátogató kicsik díjmentesen ugrálóvárazhattak, volt csillámtetkó, arcfestés, de az íjászatot is kipróbálhatták a gyerekek.

Az esemény végét tombolasorsolás zárta, melyen a programokhoz csatlakozók automatikusan részt vettek. Többféle nyeremény volt, köztük a három értékes fődíj – porszívó, hűtő és egy mosógép – is gazdára talált.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában