dr. Burai Mihály

2021.08.16. 13:39

Munkához látott Orosháza új jegyzője

Dávid Zoltán polgármester sajtótájékoztatón mutatta be az új jegyzőt, dr. Burai Mihályt, aki hétfőn letette az esküt és munkához látott. A városvezető elmondta, kiváló, elhivatott szakember felügyeli a törvényességet, külön öröm, hogy orosháziként pályázta meg az állást.

Cs. I.

Dr. Burai Mihály 1995-ben kezdte közigazgatási pályafutását a Békés Megyei Közigazgatási Hivatal Hatósági Főosztályán. 1997-től a Békés Megyei Közigazgatási Hivatal Gyámhivatalának munkatársa lett, ahol 2002-től osztályvezetőként dolgozott. 2007-ben a Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Közigazgatási Osztályának a vezetőjévé nevezték ki, 2018-tól a Békéscsabai Járási Hivatal Hatósági Főosztályának, 2020-tól pedig a hivatal gyámügyi osztályának a vezetőjeként dolgozott. A Békés Megyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatalának helyettes vezetőjeként pályázta meg az orosházi jegyzői állást.

Dr. Burai Mihály /A szerző felvétele/

A hétfői összdolgozói értekezleten dr. Burai Mihály elmondta, 26 év szakmai tapasztalatával érkezett a városházára. Ezek a tájékozódás napjai, szeretné minél előbb megismerni a polgármesteri hivatal struktúrális, személyi, gazdasági állapotát. A hatósági feladatellátásban szerzett szakmai minőség mellett az önkormányzati igazgatásban is ezt kívánja képviselni. Később pedig a településmenedzseri feladatokból is szívesen kiveszi a részét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában