Emlékplakett

2021.08.25. 11:00

Fiatalokat is díjaztak Csorváson

Elismeréseket adtak át a nemzeti ünnepen a kisvárosban.

G.P.

Fotó: Csorvási önkormányzat Facebook-oldala

Fotó: ZKE

A „Csorvás Városért” Emlékplakettet a Csorvási Sport Klubnak ítélték, a díjat a klub elnöke, Seres Péter vette át. A rangos elismerést a településen elvégzett munkájáért Ivanics János, a CSSK kézilabda szakosztályának vezetője és Evanics István, labdarúgó, edző, sportvezető érdemelte még ki. A Herczeg Tamás országgyűlési képviselő által alapított Tehetség-díjat és az ezzel járó pénzjutalmat Vereska Ádám vehette át, aki több megyei és országos természettudományi versenyen szerepelt jól. Átadták a Csorvásiak Baráti Társasága által kiírt Kiss-Antal István ösztöndíjat is, melyet a szegedi egyetemen tanuló Kukla Luca Sára kapott.

Fotó: Csorvási önkormányzat Facebook-oldala

Rangos állami díjat vehetett át a napokban Hunyadvári Árpád, akinek Áder János köztársasági elnök a hazai galambtenyésztés, illetve a galambászkultúra népszerűsítése érdekében végzett példaértékű munkája elismeréseként a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozta.

Kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréseként a Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetésben részesült Molnár László István rendőr főtörzszászlós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában