elismerés

2021.08.27. 12:57

A kutyák jólétére törekednek a gyomaendrődi állatvédők

A környezet- és természetvédelem területén elért kimagasló szakmai érdemeiért kapott Gyomaendrődért Elismerő Oklevelet az önkormányzattól a Kutyajólét – Gyomaendrőd Kutyáiért Állatvédő Egyesület.

V. E.

Szentpéteriné Uhrin Ildikó, a szervezet elnöke elmondta, nagy megtiszteltetés volt átvenni az elismerést, hiszen három és fél év munkája, embert és állatot próbára tevő hétköznapok, ünnepnapok, nappalok és éjszakába nyúló mentések állnak mögöttük.

Paróczai Tímea, Szentpéteriné Uhrin Ildikó és Kovács Hajni, a Kutyajólét egyesület oszlopos tagjai /Fotó: BMH/

Hangsúlyozta, a partnerszervezetek segítsége és a helyi támogatók nélkül nem tudtak volna közel 1300 kutyát megmenteni. Így mindenki, akinek ebben szerepe volt, magáénak érezheti az elismerést. Egyre inkább érezik a lakosság szimpátiáját, támogatását, ami jóleső érzés számukra.

Hozzátette, ennek a munkának sosem lesz vége, sajnos az egyesület életében mindig lesz mit tenni. A mentések mellett vannak dédelgetett álmaik, de legnagyobb reményük, hogy lesznek még olyanok a városban, akik beállnak melléjük a frontvonalba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában