Fórum szópárbajjal

2021.07.13. 20:24

Tüntetők is várták Csabán Dobrev Klárát

Kedden Békés megyében kampányolt Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje. Békéscsabán a Jókai színház előtt tartott fórumán transzparensekkel tüntetők is várták.

L.B.

Transzparensekből sem volt hiány a Jókai színház előtt. Fotó: Bencsik Ádám

Fotó: Bencsik_Adam

Dobrev Klára csabai fórumán arról beszélt, hogy megteremtenék a sokak Magyarországát.

A Jókai színház előtt saját hívei mellett tüntetők is várták különféle transzparensekkel, miszerint nem kérnek a politikai ejtőernyősökből, és hogy a baloldaliak tönkretették a Barnevált, az István malmot, a hűtőházat. Sípoltak, azt kiabálták, hogy „hazaáruló”, illetve, hogy „Gyurcsány takarodj!”. Amikor Dobrev Klára mikrofont ragadott, a szemközti házból rendkívül hangos zene szólt. Később a DK-s aktivisták is transzparenst tartottak, és farkasszemet néztek, veszekedtek a tüntetőkkel.

Transzparensekből sem volt hiány a Jókai színház előtt /Fotó: Bencsik Ádám/

A fórumon megjelent egyik tiltakozó, Galló Ferenc egy pár bakancsot akasztott saját nyakába – a lábbelin egy áthúzott horogkereszt szerepelt -, és kinyomtatott formában korábbi cikkeket osztogatott. Elmondta, a Jobbik DK által is támogatott országgyűlési képviselőjelöltjére, Stummer Jánosra utalt az akcióval. (Stummer János nem vett részt a rendezvényen.) Galló Ferenc kiemelte, Stummer János soha nem volt békéscsabai, csaknem húsz éve Budapesten él, azt mondta, a jelölt Gyurcsány Ferenc ejtőernyőse.

Dobrev Klára

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában