körösladány

2021.07.06. 11:54

Megjelent a Mindenen Keresztül zenekar legújabb videóklipje

A napokban jelent meg a körösladányi Mindenen Keresztül zenekar legújabb videóklipje, amelyben a háttért közel félezer Békés Megyei Hírlap borítja, ezzel lett úgymond kitapétázva a szoba ahol a klip készült.

B. O.

A zenekar „Újabb világ” számának forgatása május 15-én zajlott egy a városhoz közeli tanyán. A körülbelül ötszáz darab Békés Megyei Hírlap felragasztásában pedig a zenészek barátai, családtagjai is segítettek.

– A klipben történetet nem fogalmaztunk meg, két részre bontottuk a forgatást, amelyből az egyik természetesen a zenekari rész volt, a másik pedig a „mindenki része”. Sokakat meghívtunk a forgatásra és külön minden megjelent személynek adtunk egy kis részt a klipből. A forgatás sok munkával járt, de a végére kvázi bulihangulat lett, így mindenki jó hangulatban távozott a forgatásról. Úgy gondoljuk, hogy a jelentősen alacsony költségvetéshez képest sikerült kihozni egy relatíve jó megjelenésű klipet – fogalmazott a Bojti Tamás, a zenekar dobosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában