Györgyi Réka

2021.07.18. 17:00

Két nyelvből is szeretne levizsgázni a gerendási tanuló

Új elismerés, jutalom, dicséret azoknak, akikre büszkék lehetünk. A Tehetség-díjat Herczeg Tamás országgyűlési képviselő alapította 2020-ban, a ballagások, tanévzárók idején.

beol.hu

Forrás: Herczeg Tamás/Facebook

Olyan kezdeményezés ez, amelyre – tudomásunk szerint – az országban sincs példa: egy politikus saját, adózott jövedelméből jutalmaz kimagasló eredményt elért, végzős általános iskolásokat, választókerülete minden településén.

Gerendáson az általam alapított Tehetség-díjat és a hozzá felajánlott jutalmat – a nevelőtestület véleménye alapján – Györgyi Rékának adtam át, akinek a tanulmányi eredménye és a kézilabda sportban nyújtott teljesítménye mellett az osztályközösségben végzett munkája is figyelemre méltó volt – olvasható " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Herczeg Tamás országgyűlési képviselő közösségi oldalán.

A díj átadásakor folytatott beszélgetésünk során Réka beszámolt arról, hogy a közeljövőben két nyelvből is szeretne nyelvvizsgát tenni. Ezúton is gratulálok az eredményekhez és kívánok további sikereket a középiskolai tanulmányokhoz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában