galériával

2021.07.24. 20:09

Kacagó ligetbe várták a mezőberényi családokat

Ismét megrendezték a Kacagó liget című családi programot szombaton, a mezőberényi ligetben – tájékoztatta hírportálunkat a helyszínen Borgula Györgyné. A főszervező-főpályázó Mezőberényi Szlovákok Szervezetének elnöke elmondta, ahogy az elmúlt években, úgy idén is a Nagycsaládosok Mezőberényi Egyesületével és a Tízváros Alapítvánnyal közösen hívták életre a rendezvényt.

P. G.

Az esemény a Berény szállótól induló látványos felvonulással kezdődött, amelynek részeként olyan rajzfilmfigurákkal is találkozhattak az érdeklődők mint a Mancs Őrjárat több szereplője, a Jégvarázsból ismert Olaf vagy Mickey egér.

A legkisebbek kedvencei is felvonultak /Fotók: Kiss Zoltán/

A ligetben pedig számos érdekesség várta a jelenlévőket, például vízi foci, eurobungee, akadálypálya, bábszínház és a népi játékok egyaránt kellemes kikapcsolódást biztosítottak.

A Mamicska konyhában kiváló öreg tarhonya és öreg laska készült, míg a nagycsaládosok óriás palacsintát készítettek. A projektben több eszközt is beszereztek, ezek közül a focikaput, a kosárpalánkot és a trambulint is bemutatták szombaton. Ezek és további eszközök, a projektben megvalósuló következő három családi napot is szolgálják majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában