kivitelezés

2021.07.09. 10:05

A temető útjait javítják Pusztaföldváron

A temető útjainak a rendbetételén dolgoznak a közfoglalkoztatottak. Sonkolyos Szabolcs polgármesterrel jártunk a helyszínen, ahol korai óráktól zajlik a kivitelezés.

Cs. I.

Az a cél, ne sáros felületeken járjanak a látogatók, a gyászolók, a temetéseken részt vevők. Zúzott kővel szórják fel a kijelölt utakat a Start közmun­kaprogram keretén belül. A kő megvásárlására a forrás a Belügyminisztériumtól érkezett, a fennmaradó részt pedig a tavalyi közmunka mező­gazdasági prog­ram­elemé­ben termelt bevételből pótolták ki.

Kőzúzalékkal töltik fel az utakat /A szerző felvétele/

– Ez az úthálózat körülbelül 1,2 kilométeren lesz felújítva. Eddig is nagy gondot fordítottunk arra, hogy a temetőnk gazmentes, jól megközelíthető, áttekinthető legyen. Az külön öröm, hogy a közfoglalkoztatás megtermelt forintjait ilyen hasznos beruházásra tudjuk fordítani – sorolta a település vezetője, aki a távolba mutatott, ahol a bővítés, újabb parcella kialakítása zajlik. A helyszínen javában dolgoznak az új munkagépek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában